LJUDSKE PEVKE
Get Adobe Flash player
ZADNJE NOVICE:

V letu 2014 smo predstavile četrti CD z naslovom NIKOLI PREPOZNO, na katerem so avtorske in ljudske pesmi.
V letu 2014 smo praznovale 15 letnico obstoja ljudskih pevk PUŠELJC!

OBVESTILA:

Samo v letu 2014 smo imele 64 nastopov, to je 801 nastop v 15.letih našega delovanja.

V prvem tromesečju leta 2015 smo bile predvsem humanitarne (podoknice, OZ, proslave, ljudska prireditev). Najbolj se nas je dotaknilo vzdušje v ŠENT-u Celje, kjer smo skupaj z varovanci imele samostojni koncert.
Pomlad se je začela zelo pestro in različne prireditve so nas poslale v poni tek zadovoljstva in veselja pri našem ustvarjanju (samostojni koncert, podoknice, življenjske obletnice, radio Slovenske gorice…) V Vurberk pa so nas povabili Vurberški fantje na predstavitev svojega CD-ja, na kateri sta dve besedili pesmi naše članice Marjane Rihter.
Julija pa smo pričele z občinskem prazniku naše občine Gornji grad (Čebelarski praznik) in nadaljevale do oktobra z 12 nastopi (kamp Menina, Ormož, snemanje TV oddaje Gostilna pr Francet…).
Zadnje tromesečje pa je bilo najbolj pestro. Predvsem smo bile vesele povabila na OKTOBERFEST 3 na Bledu. Dolge so naše poti a zelo vesele. Tudi v Polenšak na ljudsko prireditev smo bile povabljene. Pele smo v adventnem tednu na trgu v Celju, otrokom v vrtcu Pragersko, zaključile pa smo z zabavo v Šport center Prodnik s hotelskimi gosti.

To je bil naš 852 nastop v 16 letih delovanja.